Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be   Logo van de Belgische federale overheid

Safer Internet Day. Bouw jij mee aan een beter internet?

Safer Internet Day is de jaarlijkse dag voor een beter internet, georganiseerd over de hele wereld. Meer dan 110 landen werken samen om van het internet een veilige, creatieve en leuke plek te maken, voor iedereen! Ook wij steunen Safer Internet Day.

Beter internet?

Met Safer Internet Day willen we voortaan inzetten op een beter internet voor kinderen en jongeren. We willen verder kijken dan de mogelijke risico’s en het louter beschermen van kinderen en jongeren. Beter internet brengt een positieve boodschap en heeft oog voor de fantastische dingen die jongeren doen online. Door de voordelen van het internet te benadrukken, kunnen we kinderen en jongeren ook bewust maken van de valkuilen.

Wat kun jij doen?

Ga naar www.togetherforabetterinternet.be en ontdek hoe jij met een kleine inspanning een groot verschil kunt maken. Deel je goede voornemens met de hashtag #BIC (Better Internet Campaign) en spoor je kinderen, leerlingen, familieleden en vrienden aan om hetzelfde te doen. Want een beter internet voor kinderen en jongeren, dat creëren we samen.

SID
volledige breedte
test