Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be   Logo van de Belgische federale overheid

Safeonweb app tijdelijk niet beschikbaar voor Android 13 en 14

Op dit ogenblik is de Safeonweb app niet meer beschikbaar in de Google Play Store voor sommige toestellen die gebruik maken van Android versie 13 en 14.  Dit probleem wordt verholpen en de App zal zeer snel opnieuw beschikbaar zijn voor alle versies van Android.  Sommige mensen stellen het installeren van Android 13 uit om toch gebruik te kunnen maken van de Safeonweb App. Dit raden wij stellig af!  Het is belangrijk om steeds de meest actuele versie van programma's en besturingssystemen te gebruiken.

Waarom zijn updates van besturingssystemen belangrijk?

Updates bevatten vaak beveiligingspatches die kwetsbaarheden dichten. Daarnaast kunnen updates ook nieuwe functies en verbeteringen aan het besturingssysteem toevoegen. Door regelmatig updates uit te voeren, kun je je apparaten veilig en up-to-date houden. Lees meer over updates. 

Wat is de Safeonweb App? 

De Safeonweb App is een gratis app van het Centrum voor Cybersecurity België (CCB) die je waarschuwt voor cyberdreigingen en online scams.  Je kunt de Safeonweb App downloaden voor iOS en Android in de respectievelijke app stores. De app is gratis en gebruiksvriendelijk. Lees meer over de Safeonweb App.

volledige breedte